banner17
25 Nisan 2024 Perşembe

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

FİNAL PROVALARI DEVAM EDİYOR

Amasya Amatör Lig’de Şampiyonluğunu büyük ölçüde garantileyen Merzifonspor, Bölgesel Lig yolunda provalarına devam ediyor.

11 Mart 2017 Cumartesi 10:25
Bu haber 1333 kez okundu
 FİNAL PROVALARI DEVAM EDİYOR

Kendisi gibi Tokat Amatör liginde Bölgesel Lige çıkma mücadelesi veren Niksar Belediyespor’u dün konuk eden mavi beyazlı ekipte ortaya konan futbol final öncesi umut verirken, 90 dakikanın sonunda da gol sesi çıkmadı.

Karşılaşmanın ilk bölümlerinde rakip Niksar Belediyespor takımı üstün bir performans sergilese de 15 dakikadan itibaren Merzifonspor rakibine karşı oyun kontrolünü eline alarak rakip yarı alanda daha fazla görünen ekip oldu.

Mücadelenin ilk devresi 0-0 sona ererken, ikinci yarıda da her iki ekipde yakaladıkları fırsatlardan yararlanamayınca maç başladığı gibi bitti.

Hazırlık maçını Merzifonspor Kulüp Başkanı Metin Tekneci’de izlerken, takımın finale kadar istenilen noktaya geleceğinin altını çizdi.

Kulüp Başkanı Metin Tekneci, güçlü rakiplerle hazırlık maçları yapmaya özen gösterdiklerini belirterek, “Final mücadelesine kadar hazırlık maçlarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Takımımızın form düzeyi özellikle Niksar Belediyespor karşısında hepimizi memnun etti. Sonuçta güçlü takımlarla hazırlık maçı oynamaya çalışıyoruz. İki ekipte Bölgesel Lig için mücadele ediyor. Yani eşit güçlerin savaşı da eşit şekilde sona ermiş oldu” dedi.

Genel olarak Merzifonspor hakkında değerlendirmede de bulunan Kulüp Başkanı Metin Tekneci, “Takımımız Bölgesel lig ayarında kaliteli isimlerden kurulu. Sahadan her zaman istediği neticeyi almasını bilen, güçlü ve istekli oyuncularımız var. Teknik Heyetimizin isteklerini sahaya yansıtıyorlar. Bu da bizleri memnun ediyoruz. Bizlerde yönetim olarak her zaman yanlarında olduğumuzu kendilerine gösteriyoruz. Gerek antrenmanlar, gerekse hazırlık maçları olsun her zaman takımımızın başında oluyorum. Merzifonlu spor severler hiç kuşku duymasınlar, bu takım Yeni Amasyaspor’u yenerek bu sene Bölgesel Lige çıkacaktır. Biz sadece onlardan tribündeki yerlerini alarak kentin takımına destek vermelerini istiyoruz” dedi.

Merzifonspor Teknik Direktörü Ali Toker ise yaptığı açıklamada, “Niksar Belediyespor ile oynadığımız maç sonuçta hazırlık maçı ama sahada da kora kor bir mücadele oldu. Hazırlık maçlarımızı da resmi maçlar gibi aynı ciddiyette oynuyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz kendilerinden beklenilenleri sahaya yansıtıyorlar. Maç trafiğimizi artırdıkça takımın da performansa daha fazla artacak” dedi.

Niksar Belediyespor yöneticileri ise karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerinde Merzifonspor kulübüne teşekkür ettiler. Yapılan açıklamada, “Amasya Süper Amatör Kümede 7'de 7 yapan Merzifonspor ile Merzifonda yaptığımız hazırlık maçı 0-0'lık skorla tamamlanmıştır. Misafirperverliklerinden dolayı Merzifonspora teşekkür ediyoruz” denildi

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV