banner17
24 Nisan 2024 Çarşamba

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

Kültürel Değerleri İstişare Ediyor, İnceliyor

Amasya İl Kültür Ve Turizm Müdürü Bilal Eken bir taraftan ziyaretçilerini kabul ederken diğer taraftan il ve ilçelerde de ziyaretlerini sürdürüyor.

04 Şubat 2023 Cumartesi 10:05
Bu haber 1462 kez okundu
Kültürel Değerleri İstişare Ediyor, İnceliyor

 Müdür Bilal Eken, Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, Göynücek Tencirli Köyü Muhtarı Serdar Genç, Cem Vakfı Amasya Şubesi Başkanı Haydar Kılıç ve yardımcısı Ömür Öksüz, İlduş Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Recep İnan, Amasya Dost Eli yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Güdek ve yönetim kurulu üyesi Derya Özer’i makamında kabul etti.

Sohbet havasında geçen ziyaretlerde Müdür Eken konukları ile kültürel değerleri, Turizmi, Amasya’nın değerleri ve turizmi gibi konuları istişare ederek, ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Amasya İl Kültür ve Turizm Müdürü Bilal Eken İl ve ilçelerde birçok ziyaretlerde de bulunuyor.

Müdür Eken Gümüşhacıköy Beden Köyü Muhtarı Dursun Erdoğan'ı, Gümüşhacıköy Konuktepe Muhtarı Sefa Parlak'ı Gümüşhacıköy Konuktepe Muhtarı Sefa Parlak'ı, Gümüşhacıköy Kırca köyünü, Gümüşhacıköy Kuzalan Köyü Muhtarı Zafer Gürel'i, Gümüşhacıköy Sallar Köyü’nü Şube Müdürü Harun Sel ve Kütüphane Müdürü Mustafa Barbak ile ziyaret ederek cemevlerinde incelemelerde bulundu.

Ardından Gümüşhacıköy'de Büyük Hamam işletmecisi Veli Çinkaya 'yı ziyaret eden Müdür Eken ziyarette karşılaştığıGümüşay Dernek Başkanı Abdulkadir Mert ve Muharrem Çelik'e hoş sohbetleri için de teşekkür etti.

Gümüşhacıköy’deki yenilenme çalışmaları devam eden kütüphaneyi de gezen Müdür Eken “Kütüphanemizi yeniliyoruz! Yakın zamanda çocuklara, gençlere ve halka hizmet vermeye devam edeceğimiz kütüphanemizde incelemelerde bulunduk” dedi.

 

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV