banner17
25 Nisan 2024 Perşembe

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

KORUNARAK ÇOĞALTILMAYA DEVAM EDİYOR

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü 2023 yılı iş programı doğrultusunda Amasya, Samsun, Çorum ve Tokat illerini kapsayan sorumluluk bölgesinde 15 Orman İşletme 1 Fidanlık Müdürlüğü ve 139 işletme şefliği ile her mevsim ve her tür hava koşulunda ormancılık faaliyetlerine devam ediyor.

07 Şubat 2023 Salı 08:28
Bu haber 1488 kez okundu
   KORUNARAK ÇOĞALTILMAYA DEVAM EDİYOR

Amasya Orman Bölge Müdür vekili Gültekin Şenlikoğlu, Bölge Müdür Yardımcısi Mehmet Kurumeşe, İP Şube Müdürü Hasan Kemal Yayla beraberliğinde orman işletme müdürlükleri ziyaret edilerek 2023 yılı iş programı doğrultusunda başlatılan ormancılık faaliyetleri ve üretim çalışmalarıyla  ilgili  izlenilecek yol haritası değerlendirildi.

masya Orman İşletme Müdürlüğünde İşletme Müdürü İbrahim Yılmazer ve teknik personelinin katılımıyla; Çorum Orman İşletme Müdürlüğünde İşletme Müdürü Hakan Karataş ve teknik personelinin katılımıyla; İskilip  Orman İşletme Müdürlüğünde İşletme Müdürü Bülent Kayadibi ve teknik personelinin katılımıyla düzenlenen toplantılarda  genel bir bilgilendirmenin ardından  izlenmesi gereken  yol haritası aktarılarak  önceliklenmesi ve yapılması gerekenler talimatlandı.

Toplantıların sonunda konuşan Bölge Müdür vekili Gültekin Şenlikoğlu; “Yeşil Mücevher Olan Ormanlarımızı  Koruyup Çoğaltmaya Devam Ediyoruz. Dört mevsim ve her tür hava koşulunda yapmamız  gereken ormancılık faaliyetlerimiz var. Kapısı ve penceresi olmayan bir iş sahamız olduğunun bilincinde tüm birimlerimizin sahada olmasını ve yapılan çalışmaların takipçisi olmasını istiyoruz. İş plan ve programlarımız doğrultusunda hareket ederek yıl sonu hedeflerimize birlikte ulaşacağız” dedi.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV